dilluns, 23 d’agost del 2010

Coney Island

Dilluns es va acabar el "swap", l'intercanvi de cases. Ens va fer pena haver d'abandonar el loft de sostres alts situat entre el pont de Brooklyn i el pont de Manhattan, però ens esperava conèixer i habitar una nova zona de Brooklyn, el barri de Carroll Gardens, una zona d'edificis, grans i petits, amb jardins. Molt diferent del barri de Dumbo (a la fotografia de la wikipedia surt l'edifici on vam estar una setmana), antigues fàbriques reconvertides en lofts, de carrers durs, que havíem habitat fins ara.

Una vegada instal.lats en l'apartament de lloguer, vam agafar el subway i vam arribar a la darrera parada de la linia F, Coney Island, el passeig marítim més gran que hem vist mai. Un passeig marítim de fusta de 25 metres d'ample per kilòmetres i kilòmetres de llarg. L'interessant d'aquest lloc és que va ser el primer parc d'atraccions del món de principis de segle XX. Ara no és el que havia estat, és com si anàssis a unes restes arqueològiques i recreassis en la teva imaginació la grandesa d'una civilització anterior. Pensar que quan els nostres padrins es dedicaven a l'agricultura i anaven en carros a amèrica ja montaven en muntanyes russes i "norias" s'enten perquè hi havia tanta gent que desitjava anar a fer les amèriques. Era un lloc d'experimentació on tot era possible i hi havia l'eufòria suficient per fer-ho possible. A Coney Island va néixer la indústria de l'oci dels parcs temàtics.

Per la nit vam passejar pel barri dels jardins i vam sopar en un tailandès recordant la gastronomia del nostre viatge a Tailàndia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada