diumenge, 15 d’agost del 2010

De Barcelona a Nova York

Sona el despartador a les 4 del matí. Un taxi ens passa a recollir a les 4.45. Anam directes a l'aeroport de Barcelona, terminal 1. L'aeroport està a vessar de gent en aquelles hores intempestives. Facturam les maletes. Passam els controls i l'avió surt puntual cap a Roma.

A Roma canviam de terminal. Hi ha un tren elevat monorail per fer-ho. Passam els controls, i ens fan esperar dues hores tancats a la sala d'embarcament.

Arribam a Nova York amb dues hores de retard, però contents. La travessia ha durat nou hores. Sobta sortir de l'avió i veure com pareix que per davall els seients hi ha passat una batalla campal, de la quantitat de porqueria que s'hi ha acumulat durant aquestes hores. I això que les hostesses tanquen les finestres, tot i ser de dia, perquè els passatgers ens relaxem i dormin.

A Nova York aterram a l'aeroport Newark, a New Jersey. Agafam el tren JN transit fins a la Penn Station de Nova York i d'allà el "subway" línia A fins a High Street a Brooklyn.

Arribam a l'apartament que hem intercanviat amb el nostre de Mallorca gràcies al servei Homeforexchange. Es tracta d'una nova forma de viatjar que requereix planificació i confiança. L'avantatge és que pots gastar més pressupost en cultura i oferta complementària en destí, i sentir-te com a casa d'uns amics.

Tot va bé. Hem arribat bé. I començam les vacances.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada