dijous, 19 d’agost del 2010

Patejant Downtown

Tot lo dia caminant i més de 12 kilòmetres patejats (segons un càlcul ràpid) per explorar els carrers amples però que es tornen diminuts quan alces el cap per observar els majestuosos gratacels de Downtown.


Ver mapa más grande

El "condo" on vivim aquesta setmana està a Brooklyn just al costat del pont de Brooklyn. El vam atravessar caminant. Més d'una hora per creuar el conegut pont. Vam arribar al City Hall i ens vam asseure en un banc. La majoria de gent que hi ha per aquests llocs són turistes, mesclats amb algun executiu, i algun local que passa per allà.

Vam baixar alguns carrers fins a Fulton Street per anar a veure un edifici en obres i vam tornar a pujar fins a la St's Paul Chapel. Aquesta petita església amb un cementiri al davant està just tocant la zona zero. Aquí, els dies de l'atemptat es va convertir en un refugi pels exhauts bombers que treballaven amb les tasques de rescat.

Vam donar la volta per la zona zero, per veure com evolucionen les obres de la Torre de la Llibertat. Les construccions no havien crescut molt més de la imatge d'aquest article de El País d'ara fa prop d'un any.

Arribàrem al Financial Center i al Rockefeller Center. Sortirem a la part del riu que separa New York de New Jersey, i patejàrem tota la costa fins a arribar al Ferry que duu cap a Staten Island. Després pujàrem cap a Wall Street, ferem uns quants de carrers per la zona, tornàrem baixar i agafàrem el metro per anar cap a casa. Tornàrem pujar al pont de Brooklyn i férem fotos de nit. Als llums dels edificis i del trànsit.

Caminar, caminar, caminar. Parcs, aigua i gratacels. Turistes, alguns executius, alguns locals.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada