dimarts, 17 d’agost del 2010

"Skyline" de Manhattan des de Brooklyn

Avui hem passat el dia per Brooklyn. Volíem visitar el centre BRIC Arts Media però estava en obres fins al setembre. De pas ens hem trobat el Urban Glass, i ens han deixat entrar. Hem estat observant un estona com joves artistes treballen el vidre. No hem fet fotos.

Després hem seguit passejant pels carrers de Brooklyn on es mesclen grans avingudes de cotxes en direcció Manhattan amb barris residencials de casetes típiques de dos pisos, escala i jardinet, alineades front a carrers empedrats.

Hem arribat fins al Brooklyn Heights Promenade, i des d'aquella explanada ajardinada no ens hem cansat de fer fotos i gravar vídeos de l'horitzó de Manhattan. Hem dinat a un cafè típic americà del barri, al Heights Cafe, atestat de gent, però relativament econòmic pels preus que hem pogut anar observant per la "city".

Després hem seguit visitant els parcs de la zona. Al "Piers" del costat del pont de Brooklyn els estan convertint en una gran zona verda, plena de gespa i arbres perquè la gent es pugui jeure contemplant Manhattan. Hi ha construïda la primera fase. També hem patejat el Brooklyn Bridge Park.

Ens hem aturat a una llibreria, d'aquestes d'alts sostres i bancs per fullejar els llibres. Hi estàvem a gust.

Hem continuat caminant pel Empire Fulton Ferry State Park sota el pont de Manhattan (Manhattan Bridge). És un altre parc amb dues petites plagetes on no s'hi pot banyar la gent. Hi havia parelles que es feien fotografies amb fotògrafs que pareixien professionals. Un equip de rodatge estava gravant una presentadora que no sabem que explicava sota el pont.

Després hem explorat la zona de lofts, oficines i tendes de York Street cap al riu. Hem entrat a una tenda de "chuches" i n'hem comprades. I hem passat per una tenda de vinils on amb un cartell ben gros anuncien que si vols comprar mp3 vagis a una altra tenda.


Ver mapa más grande

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada