dilluns, 16 d’agost del 2010

High Line de Nova York a Chelsea

Teníem molta curiositat per conèixer el High Line de Nova York al barri de Chelsea. Hi vam passar gairebé tot un matí i una estona de capvespre. Pujàvem, feiem fotos, baixàvem i caminàvem un poc pel barri, tornàvem a pujar...

Un oasis de pau i benestar enmig de la jungla urbana. Vam veure ploure de davall d'un dels edificis. Una tormenta.

La comunitat del barri i els amics del High Line s'han encuidat de promoure el projecte de reconversió de l'antiga via de tren en un parc urbà elevat. Està molt ben cuidat. Es nota que tant turistes i resident s'hi senten bé visitant-lo i relaxant-s'hi.

Des d'allà es veien interessants edificis com el IAC Headquarters, Apple Store, The Standard Hotel New York.

Tocant al riu Hudson hi ha el Chelsea Piers, una zona convertida en un lloc d'esports. Una de les coses que ens va impactar més va ser un lloc on practiquen golf. Un edifici de 4 pisos des d'on llancen pilotes de golf cap al riu. Hi ha una explanada voltada per una gran rejilla i tot lo dia una camioneta recollint milers i milers de pilotes de golf. Ens va parèixer una escena típica americana, i típica de pel.lícula de gansters japonesos. Tot gros, un gran centre esportiu, precedit per un enorme aparcament, on hi entraven majestuosos cotxes i hi havia restaurants on servien hamburgueses gegants. I amorrats davant el complexe esportiu hi havia grans iots, preparats com a restaurants esperant que arribàs la nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada