dissabte, 21 d’agost del 2010

Vida a Nova York

Dissabte ens vam adentrar en llocs de moda i art. Al matí vam anar direcció a Queens. Vam arribar un poc massa prest, al matí. Entràrem per la part més industrial. Carrers amples, parcs un poc desolats, fàbriques amb pareds plenes de graffitis. I allà el MOMA PS1, un lloc on els més joves tenen espai per exposar les seves obres i instal.lacions.

Vam ser dels primers en entrar. No obrin fins a les 12 del migdia. Al pati ens va sorprenre una instal.lació construïda a base de xarxes i pilotes gegants que tant serveixen per fer de sostre sobre les xarxes com de cadires baix les xarxes.

A poc a poc es va anar omplint de gent, i al cap de 2 o 3 hores, quan vam haver acabat de voltar l'exposició i haver comprat el llibre "Everyone is a designer in the age of social media", vam baixar al pati a fer unes cervesetes amb unes amigues que ens vam trobar de casualitat a la sala més recòndita de l'espai d'exhibició.

L'horabaixa vam decidir anar a Central Park però al final vam parar a Times Square, res a veure. No vam tenir temps d'arribar al Central Park.

Per la nit vam assistir a un centre cultural, galapagosartspace, on feien l'espectacle Cabaret. Era entre un bar, discoteca, teatre, amb un animador que anava presentant les diferents actuacions, entre balls contemporanis, músics clàssics de piano i trompeta, malabars, streapteasse,... I entre i entre passava d'espectacle a bar musical posant música actual.

Ens va sorprendre que devora l'escenari hi havia una perruquera, una dona asiàtica, guapíssima des de lluny, que anava tallant cabells d'homes i dones amb un estilàs. Pensàvem a veure si una cosa així funcionaria a Barcelona o a Mallorca. En les més de dues hores que vam estar allà gairebé no va parar ni un moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada