dimecres, 25 d’agost del 2010

Guggenheim i Radical Village

Dimecres un altre dia de museus. El Guggenheim. Obra de Wright. Interessant l'obra permanent, sobretot la col.lecció de Kandinsky. Tampoc gens despreciables els exemplars de Manet, Picasso, Cezanne....

El museu en si és una obra d'art. És molt còmode el circuit per visitar el museu, una rampa en forma de caragol amb les pareds plenes d'art i de tant en tant alguna sala més grans.

Tot i així les obres temporals no ens van entusiasmar gaire.

Després vam anar a dinar a Little Italy, però vam fer tard, ja no hi havia menús, ni els italians cridant pel carrer a la captura de "hungry tourists". Tot i així la pasta exquisita.

Nova ruta per la zona, en aquesta ocasió la del "Radical Village" recomanada per la Lonely Planet. Vam trobar un cafè llibreria, amb llibres de segona mà. Ja és la segona llibreria d'aquestes característiques on entram. Són locals immensos on la gent duu els llibres a vendre. Els llibreters els hi posen preu i els classifiquen i els tornen posar a la reventa. La clau està en tenir-los ben classificats i tenir unes estanteries centrals per les novetats arribades, i una altra pels llibres editats durant l'any en curs. La quantitat de llibres que hi ha.

Finalment vam tornar arribar tardet a l'apartament, i vam comprar un troç de pizza a la sortida del metro, per menjar en arribar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada